Újdonságok

Egész évben várjuk régi és új vendégeinket szeretettel! 

Bátran ajánljuk stúdiónkat azoknak, aki szívesen kényeztetnék testüket lelküket egy frissítő, pihentető masz-százzsal. A megújulás garantált!
Szolgáltatásainkat bármelyik hónapban igénybe veheted! 

Mindig az aktuális évszak kihí-vásaihoz, a személyes igénye-idhez igazodunk, hogy tested, izmaid mindig azt kapják amire éppen a legnagyobb szükségük van!

Változatos, személyre szabható olajkeverékekkel várunk, ame-lyek védik és ápolják bőrödet az időjárás viszontagságaitól és a mindennapos igénybevétel-től!

Garantáltan teljes testi és lelki feltöl-tődésben lesz részed!
Kellemes meleg helyen és harmo-nikus környezetben biztosítjuk, hogy a masszázs igazán pihentető élménnyé váljon számodra.
Próbáld ki, a regenerálódás és a stresszoldás egész évben legyen fontos része életednek!


Törd meg a hét-köznapok mono-ton rutinját egy relaxáló masz-százzsal! Add meg magadnak a feltöltődés és a kikapcsolódás lehetőségét!


Tested és lelked egyaránt meghálálja a törődést! 

Válaszd ki szolgáltatásaink közül a hozzád legjobban illő masszázst!


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Azóta még össze-tettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsa-imat. Különleges, testtápláló krémekkel, változatos illatokkal, divatos olajkeverékekkel vá-runk, melyek ápolják és puhává varázsolják a bőröd. 


Töltődj fel, válaszd aromate-rápiás masszázsunkat!
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémák-ra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy im-munerősítésre. Gyere, próbáld ki!
Az év bármelyik hónapját is válasz-tod, mindig különleges és változatos olajkeverékekkel várunk, amik védik és ápolják testedet az aktuális időjárás viszontagságaitól.

Télen-nyáron olyan bőrtápláló olaj-keverékeket alkalmazunk, melyek rugalmassá, puhává, bársonyossá varázsolják a szélsőséges időjá-rásnak kitett bőrödet.
Bármelyik masszázs típust válasz-tod, a bőröd kényeztetése garantált!

Fáradtak az izmaid, sok a mun-kahelyi feszültség, vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz a szürke hétköznapokból?
Készítsd fel testedet és lelkedet a következő időszak kihívásaira! Pihentesd és lazítsd el testedet a kedvenc masszázsoddal!

Tegyél az egészségedért és a jobb közérzetedért, és kap-csolódj ki egy kicsit a hétköz-napi mókuskerékből! Gyere el stúdiónkba és válassz egyet a szolgáltatásaink közül!
A 100%-an bevizsgált tiszta illó-olajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet. Hétvégén zárva tar-tunk. A stúdiónk hétköznap hétfőtől péntekig áll a vendégek rendelkezésére.
Új időpontot telefonos egyezte-tést követően hétköznapokra tu-dok adni. A bejelentkezéstől szá-mítva kb. 1-2 héttel későbbre lehet időpontot foglalni a 0670 9788-664-es számon, hétfőtől péntekig 10-18 óráig.

A nyitvatartás és a masszázs menete a járványhelyzet miatt előírt szabályoknak megfelelően változhat.

Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashatják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtőzik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Légy részese te is a megújulás-nak!
Egész évben érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészzséges életmóddal kapcso-latban a profilon.


Érdemes lájkolni! Aromaterápiás masszázs

Az aromaterápiás masszázs a frissítő masszázs és az illóolajok jótékony hatását ötvözi.
Az aromaterápia egy természetes gyógymód, ami szó szerint illatkezelésnek fordítható. Az aromaterápia az illóolajok és a növényi olajok segítségével képes a szervezetet harmonizálni, erősíteni és gyógyítani. Az illóolaj a növény esszenciája, a teljes lényege, így egy-egy illóolaj egyaránt hat fizikai, lelki és szellemi szinten. Az illóolajokat növények különböző részeiből nyerik ki, általában lepárlással.
A masszázs és az illóolajok egy kezelésen belül alkalmazva kölcsönösen felerősítik egymás jótékony hatását. Az illóolaj sokkal jobban felszívódik egy alapos masszázs során, mintha csak egyszerűen be lenne kenve a test. A bőr felhámján keresztül bekerül az illóolaj a vérkeringésbe. Innen már könnyen fel tudja venni a kapcsolatot a szervezet bármely pontjával. Kiváló vizelethajtó, gombaölő, baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatása van. Segít visszanyerni testünk ellenálló képességét. Egyensúlyba hozza a kibillent lelket, harmonizálja a lelkiállapotot. Kipihenté, frissé teszi a szellemet valamint képes megnyugtatni az idegrendszert.

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy bár az illóolajokat nagyon sok mindenre lehet eredményesen használni, nem mindegy hogy hogyan alkalmazzák őket. Egy jó szakember tudja mely illóolajakat szabad kombinálni egymással és melyeket tilos. Melyik olaj milyen fajta problémára hat, vagy esetleg mikor nem lehet alkalmazni, mert kedvezőtlen hatásokat válthat ki. Az illóolaj minőségének is kifogástalannak kell lennie, hogy el lehessen vele érni a kívánt hatást. Csak a tiszta, kiváló minőségű, ellenőrzött forgalmazóktól származó olajokkal szabad dolgozni masszázs során.

Az aromaterápiás masszázs kb. 60 percet vesz igénybe. A kezelések száma és sűrűsége az adott problémától, helyzettől függ. Az aromaterápiás ismereteimet és a masszázs tanulmányaimat egyaránt felhasználom ennél a kezelésnél. Igény esetén a masszázst megelőzheti egy beszélgetés, aminek alapján személyre szólóan kialakítható a kezelés menete. Konkrét problémára, helyzetre megfelelően összeállított illóolajos keveréket tudok készíteni, ami felerősíti a masszázs hatékonyságát. Ez a probléma lehet lelki vagy fizikai eredetű is, a hátfájástól a kimerültségen át bármi szóba jöhet. A masszázst is a felmerülő gondokhoz igazítom, attól függően mire van szüksége a kezelt személynek. Nem mindegy melyik masszázstechnikát alkalmazom akkor, ha nyugtatni szeretnék valakit, vagy éppen feltölteni, energetizálni. A masszázs után nem szabad rögtön lezuhanyozni, 4-5 órát érdemes várni, hogy az olajok teljesen felszívódhassanak.

Azoknak ajánlom különösen ezt a masszázst, akik szeretik a finom illatokat, bíznak a növények gyógyító erejében és szeretnének egy órára elmerülni az illóolajok világában.