Újdonságok

Egész évben várjuk régi és új vendégeinket szeretettel! 

Bátran ajánljuk stúdiónkat azoknak, aki szívesen kényeztetnék testüket lelküket egy frissítő, pihentető masz-százzsal. A megújulás garantált!
Szolgáltatásainkat bármelyik hónapban igénybe veheted! 

Mindig az aktuális évszak kihí-vásaihoz, a személyes igénye-idhez igazodunk, hogy tested, izmaid mindig azt kapják amire éppen a legnagyobb szükségük van!

Változatos, személyre szabható olajkeverékekkel várunk, ame-lyek védik és ápolják bőrödet az időjárás viszontagságaitól és a mindennapos igénybevétel-től!

Garantáltan teljes testi és lelki feltöl-tődésben lesz részed!
Kellemes meleg helyen és harmo-nikus környezetben biztosítjuk, hogy a masszázs igazán pihentető élménnyé váljon számodra.
Próbáld ki, a regenerálódás és a stresszoldás egész évben legyen fontos része életednek!


Törd meg a hét-köznapok mono-ton rutinját egy relaxáló masz-százzsal! Add meg magadnak a feltöltődés és a kikapcsolódás lehetőségét!


Tested és lelked egyaránt meghálálja a törődést! 

Válaszd ki szolgáltatásaink közül a hozzád legjobban illő masszázst!


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Azóta még össze-tettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsa-imat. Különleges, testtápláló krémekkel, változatos illatokkal, divatos olajkeverékekkel vá-runk, melyek ápolják és puhává varázsolják a bőröd. 


Töltődj fel, válaszd aromate-rápiás masszázsunkat!
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémák-ra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy im-munerősítésre. Gyere, próbáld ki!
Az év bármelyik hónapját is válasz-tod, mindig különleges és változatos olajkeverékekkel várunk, amik védik és ápolják testedet az aktuális időjárás viszontagságaitól.

Télen-nyáron olyan bőrtápláló olaj-keverékeket alkalmazunk, melyek rugalmassá, puhává, bársonyossá varázsolják a szélsőséges időjá-rásnak kitett bőrödet.
Bármelyik masszázs típust válasz-tod, a bőröd kényeztetése garantált!

Fáradtak az izmaid, sok a mun-kahelyi feszültség, vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz a szürke hétköznapokból?
Készítsd fel testedet és lelkedet a következő időszak kihívásaira! Pihentesd és lazítsd el testedet a kedvenc masszázsoddal!

Tegyél az egészségedért és a jobb közérzetedért, és kap-csolódj ki egy kicsit a hétköz-napi mókuskerékből! Gyere el stúdiónkba és válassz egyet a szolgáltatásaink közül!
A 100%-an bevizsgált tiszta illó-olajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet. Hétvégén zárva tar-tunk. A stúdiónk hétköznap hétfőtől péntekig áll a vendégek rendelkezésére.
Új időpontot telefonos egyezte-tést követően hétköznapokra tu-dok adni. A bejelentkezéstől szá-mítva kb. 1-2 héttel későbbre lehet időpontot foglalni a 0670 9788-664-es számon, hétfőtől péntekig 10-18 óráig.

A nyitvatartás és a masszázs menete a járványhelyzet miatt előírt szabályoknak megfelelően változhat.

Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashatják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtőzik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Légy részese te is a megújulás-nak!
Egész évben érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészzséges életmóddal kapcso-latban a profilon.


Érdemes lájkolni! Vendégkönyv

Ildikó| 2015. 11. 03.

Az orvosom nyirokmasszázs kúrát javasolt. Az interneten keresgéltem és Annát szimpatikusnak találtam. Nem tudom, hogy milyen a jó masszőr, de ha nekem kellene „megalkotni”, akkor olyan lenne, mint Anna. Kedves, empatikus, harmonikus. A szakértelmét azzal bizonyította, hogy a konkrét fizikai problémámat sikerült „orvosolnia”. Aki még nem járt masszőrnél, annak csak annyit mondanék, hogy a masszírozás nagyon jó, örül az ember teste-lelke. Akinek pedig esetleg valahol rossz tapasztalata volt, annak jó szívvel ajánlom, hogy tegyen egy próbát Annával! Nem fog csalódni!

Ildikó| 2015. 04. 28.

Karácsonyra lepett meg a férjem egy masszázs bérlettel. Ez volt a lehető legjobb ajándék, amit kaphattam. Éppen hosszú ideje nyaki- és váll fájdalmakkal küszködtem, és bíztam abban, hogy Anna masszázsa segít. Így is történt. Hála Annának! A masszázs szalon amolyan béke-megnyugvás-harmónia barlang is egyben. A hely otthonos, kellemes, igényes. Látszik, hogy itt igazán törődnek a vendég lelkével és azzal, hogy valóban jól érezze magát. Anna pedig egy nagyon kedves, nyugodt, harmóniát sugárzó hölgy, akivel nagyon jókat beszélgettünk az élet dolgairól. Nekem ez a masszázs bérlet kettős ajándék volt. A testem is gyógyult, meg a lelkem is.
Őszintén ajánlom mindenkinek az Anna Stúdióját! Egészen biztosan nem fogja megbánni!
Annának kívánok sok kedves vendéget!

Teréz| 2015. 03. 30.

Heti rendszerességgel járok Annához kezelésre. Azóta sokat javult az egészségem. A masszázsnak köszönhetem, hogy lazultak az izmaim, csendesült a fülzúgásom, és kevésbé remeg a nyakam. A lelki feszültségem is oldódott, és mindezt köszönöm Annának!

Annamária| 2014. 10. 07.

Nagyon szeretem, hogy amikor már belépek a szalonba kellemes zene hangol rá a csodás masszírozásra. Masszázs közben pedig a zene mellett a kiváló masszőr teljesen ellazít és máris nem ebben a világban érzem magam, engem teljesen elvarázsol és kikapcsol. Nagyon köszönöm Annának, hogy megismerhettem mind emberileg, mind masszőrként.

András| 2014. 08. 07.

Masszőrként dolgozom, így kicsit szakmabeliként is figyelem Anna munkáját. Én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, ezért járok a stúdióba hát és thai talpmasszázsra. A hátmasszázs tökéletesen ellazít, a talp-masszázs kellemesen fáj (aki volt már ilyenen, tudja miről beszélek), de utána mintha súlytalanok lennének a lábaim és ráadásul még kellemesen bizseregnek is. Mindenkinek csak ajánlani tudom...

Ágnes| 2014. 07. 14.

Anna egy különleges hölgy, aki nem csak a testemre, a lelkemre is figyel. Mozdulatai hatásosak és hozzá-értőek, nála biztos kezekben érzem magam. Eddig két féle masszázst próbáltam ki, és mondhatom: levette a terhet a vállamról, valóban „újjászülettem” a kezelések után! Köszönöm!

Tamás| 2014. 04. 04.

Másfél óra kellemes masszázs után mindig megfiatalodva távozom. :)

Bianka | 2014. 02. 28.

Hangulatos környezet amikor belépek finom illatot érzek amitől nyugalom tölt el.
A helyiség tiszta és igényes.Anna mindig nagyon kedves és nagyon ügyes kezei vannak szeretem ahogy masszíroz, után megszűnik a fájdalom és nyugodtság tölt el.
Mindig felfrissülve jövök el tőle.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)

Viki | 2013. 09. 04.

Amint belépek, valami végtelen nyugalom tölt el. A stúdió színvilága, hangulata nagyon közel áll a saját otthonoméval. Anna nagyon kedves, mindig van pár ’’jó’’ szava a masszázs után a vendégeihez. Mindenkinek ajánlom a felkeresését.

Dani | 2013. 08. 05.

A sok számítógép mellett történő ülés után nagyon jól esik egy kis Anna féle masszázs. Megnyugtató helyszín és kellemes zene, a masszázs után mindig sokkal könnyedebben mozgok, nagyon ajánlom mindenkinek.

Zsuzsa | 2013. 07. 03.

Tisztaság, finom illatok, kellemes színek amikor belépek. Aztán kellemes zene mellett tökéletes ellazulás Anna profi masszírozásától. Igazi béke szigete ez a kis stúdió. A tartalmas beszélgetés pedig hab a tortán! Nekem az is nagyon fontos, így válik szellemi élménnyé is minden alkalom.

Aliz | 2013. 07. 01.

Szívesen ajánlom Anna masszázs szolgáltatásait, mert rendkívül ügyes szakember. Tiszta, szép, meghitt környezetben dolgozik jó minőségű krémekkel, olajokkal kedvező áron. Amikor időm engedi mindig örömmel keresem fel szalonját, bátran ajánlom mindenkinek.

Gábor | 2013. 06. 03.

A kellemes egy órás masszázs megszabadít a munkám során felgyülemlő stressztől, a testemet és lelkemet is gyógyítja.

Viktória | 2013. 05. 31.

A nyirokmasszázstól a vizesedésem szinte teljesen elmúlt, szemmel láthatóan csökkent. A cipőméretem egy számmal kisebb. :-) Az általános közérzetem sokat javult, energikusabb vagyok.

Betti | 2012. 12. 06.

Azért járok ide, mert Anna szavak nélkül is tudja mi kell Nekem, hatékonyan és gyorsan tud segíteni, meggyógyítani ott ahol fáj. Valamint nagyon szeretem az illatokat amiket használ.

Hajni | 2012. 11. 10.

A kuckó: harmonikus színek, meleg érzet, kulturált, szolid, ízléses, jó belépni, megnyugtató, jó energetikájú. Szolgáltatás: diszkrét, udvarias, pontos, precíz. Honlap: Elegáns, jól olvasható, tájékoztató, igényes. És Anna nagyon jó masszőr. :-)

Andrea | 2012. 10. 05.

Hangulatos környezet, amikor belépek kellemes illatot és nyugalmat érzek. Erős fizikai munka után is teljesen felfrissül, és ellazul az izomzatom az egész testem. A masszázs után úgy érzem mint ha teljesen kicseréltek volna :-) Ahogy csak tehetem visszajárok Annához :)

Ildikó | 2012. 07. 31.

Nagyon tetszik a honlap, könnyen megtalálható rajta minden. Különösen tetszenek a honlap színei, a lepkék és a fényképek, jól eltalált hangulat.

Zsuzsa | 2012. 07. 02.

Nyugalom. Pihenés. Lazulás. Felfrissülés. Körülölelő béke és szeretet érzése. Finom energiák és gyógyító érintések. Annánál, Annától mindezeket kapom, ha nála vagyok. Köszönöm!!!

Kinga | 2012. 07. 01.

Ügyes, professzionális, figyelmes masszőr egy kellemesen illatos környezetben -ez az, ami miatt visszajárok; köszönöm!

Andi | 2012. 05. 31.

Köszönök szépen mindent, a kellemes, hozzáértő masszázst és a meghitt környezetet. Pár hete még a nyakamat alig tudtam megmozdítani, mára ez már a múlté lett. Remekül érzem magam, szívesen jövök vissza máskor is! :-)

Tibi | 2012. 04. 30.

Kellemes környezetben pihentető, relaxáló de egyben felfrissítő hatás. Anna biztos tudású, felkészült masszőr. :-) Szeretettel ajánlom mindenkinek.

Ildikó | 2012. 04. 29.

Amióta ide járok a hátfájásom sokat javult. A talpmasszázst is érdemes kipróbálni, teljesen felfrissültem tőle, és a talpaim is jobban érzik magukat.

Vali | 2012. 03. 29.

A szerető, gyógyító emberi érintés az egyik legdrágább kincs. Anna figyelmes, nyugodt személyiségével mindenkinek a szükséglete és igénye szerint alakítja a kezelést. Igazi újjászületés!

Máté | 2012. 03. 28.

Mindenkinek csak ajánlani tudom mind a gyógy- ill. mind a thai masszázst, mert amit Anna tud nyújtani, az egy olyan felfrissülés, amit az ember nem minden nap élhet át. Olyan pontokat és izmokat mozgat meg, amit csak egy jó masszőr tud. :-)

Andi | 2012. 03. 27.

Szívből ajánlom mindenkinek Anna gyógyító, frissítő kezeit, mozdulatait. Az általa nyújtott masszázs felfrissít, regenerál, jó érzésekkel tölti el nemcsak a testet, de a lelket is.

Vera | 2012. 01. 03.

Ha lelki és testi megnyugvásra vágyik az ember, nem is lehetne jobb hely, ahova jöhetne. Minden percét megéri, receptre kéne írni. :-) Köszönet érte!

Jani | 2012. 01. 03.

Az Annával töltött egy óra kiragad a szürke hétköznapokból. E rövid idő alatt kikapcsolsz és elfelejtesz minden problémát.

Oti | 2011. 11. 28.

Számomra igen hasznossá váltak ezek az alkalmak. Érezhető javulás állt be a hátfájásom helyébe illetve az izomgörcsök is szépen kisimultak. Mindemellett lelkileg is nyugtatóan hatottak rám a masszázzsal töltött percek.

Barbara | 2011. 11. 28.

Ez egy kis sziget a stresszes hétköznapok elől. Anna nagyon kedves, barátságos személy, akin látszik mennyire elhivatott a munkája iránt. Kellemes környezetben, nagyon jó zenékkel biztosítja a teljes ellazulást. Mozdulataiban benne van az emberek iránti törődése, odafigyelése. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Ilona | 2011. 11. 08.

Köszönöm a nagyszerű masszázst. Felfrissültem, a hát- és nyakmerevségem enyhült és a fájdalmak megszűntek. Minél előbb megismételjük, mert nagyon sokat segítettél. Köszönettel: Ilona, a 'sportmami'

Orsi néni | 2011. 11. 08.

Közel 1 éves tapasztalatom alapján merem ajánlani ezt a helyet. Itt az ember - legalábbis én - nyugodt körülmények között, rövid idő alatt feltöltődik, megszabadul a hétköznapi feszültségektől és újult erővel kezdheti a következő napokat. Szívesen jövök, eredményesnek és jónak tartom - az én koromban főleg - amikor kevesebb már a mozgás lehetősége az embernek. Csak ajánlani tudom 60 éve alatt és fölött (ahol én járok).

Attila | 2011. 10. 01.

A honlap látványosan és áttekinthetően tájékoztat. A legfontosabb tudnivalók könnyen megtalálhatóak, nem vész el érdektelen részletekben. A fényképek jól tükrözik a helyiség kellemes meghitt hangulatát. Nem utolsósorban Google-ben is az első oldalon van. Az embernek tényleg kedve támad valamelyik masszázstípust kipróbálni.

Erika | 2011. 08. 17.

Szakértelem és kedvesség, kellemes környezeteben. Sokszor segít a valóban nehezebb helyzetekben is. Jól érzem magam minden alkalommal kezelés alatt és után is. Jó szívvel ajánlom!

Beáta | 2011. 08. 16.

Köszönöm a masszírozást. Amióta ide járok jobban érzem magam. A hely is nagyon tetszik.

Péter | 2011. 08. 04.

Mikor végre a Lövölde lakótelep útvesztőiben odataláltam, követve a pillangót, mint Dorothy a sárga utat, ez kis a hely a béke szigetének bizonyult, ahol egy órácskára letehettem a terheimet, s megszabadultam minden nyűgtől. Ha az élet egy utazás, ez a hely oázis a sivatagban.

Zoli | 2011. 08. 02.

Gépkocsivezetőként, a sok ülés miatt a hátam mindig fájt. Mióta masszázsra járok a hátfájásom elmúlt, könnyebben tudok dolgozni.

Judit | 2010. 09. 10.

Örülök, hogy sikerült ilyen szépen berendezned az új stúdiód, színei nyugalmat és kellemes hangulatot árasztanak, jól kiegészítve a Reikis és masszázsos, frissítő-pihentető érzeteket és a Te pozitív, gyógyító rezgéseidet.

Gabi | 2010. 09. 07.

Ami nekem a legjobb, hogy nagyon rugalmas vagy, és eddig mindig meg tudtad oldani, hogy még aznap mehessek. Annyira fájt a hátam (megfázott a kocsiban a légkondi miatt), hogy már a fejem is napok óta fájt emiatt. A masszázs után pedig mintha elvágták volna, nagyon jót tett! És amúgy a relax része igazán relax!!

Ancsa | 2010. 09. 06.

A honlap összeállítása, a színek és szimbólumok harmóniát árasztanak, számomra meggyőző. :) A nyugalmat árasztó, szép stúdiód teljen meg továbbra is kedves, felfrissülésre vágyó vendéggel, akik biztosak lehetnek abban, hogy megkapják azt, amiért meglátogattak Téged!