Újdonságok

Egész évben várjuk régi és új vendégeinket szeretettel! 

Bátran ajánljuk stúdiónkat azoknak, aki szívesen kényeztetnék testüket lelküket egy frissítő, pihentető masz-százzsal. A megújulás garantált!
Szolgáltatásainkat bármelyik hónapban igénybe veheted! 

Mindig az aktuális évszak kihí-vásaihoz, a személyes igénye-idhez igazodunk, hogy tested, izmaid mindig azt kapják amire éppen a legnagyobb szükségük van!

Változatos, személyre szabható olajkeverékekkel várunk, ame-lyek védik és ápolják bőrödet az időjárás viszontagságaitól és a mindennapos igénybevétel-től!

Garantáltan teljes testi és lelki feltöl-tődésben lesz részed!
Kellemes meleg helyen és harmo-nikus környezetben biztosítjuk, hogy a masszázs igazán pihentető élménnyé váljon számodra.
Próbáld ki, a regenerálódás és a stresszoldás egész évben legyen fontos része életednek!


Törd meg a hét-köznapok mono-ton rutinját egy relaxáló masz-százzsal! Add meg magadnak a feltöltődés és a kikapcsolódás lehetőségét!


Tested és lelked egyaránt meghálálja a törődést! 

Válaszd ki szolgáltatásaink közül a hozzád legjobban illő masszázst!


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Azóta még össze-tettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsa-imat. Különleges, testtápláló krémekkel, változatos illatokkal, divatos olajkeverékekkel vá-runk, melyek ápolják és puhává varázsolják a bőröd. 


Töltődj fel, válaszd aromate-rápiás masszázsunkat!
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémák-ra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy im-munerősítésre. Gyere, próbáld ki!
Az év bármelyik hónapját is válasz-tod, mindig különleges és változatos olajkeverékekkel várunk, amik védik és ápolják testedet az aktuális időjárás viszontagságaitól.

Télen-nyáron olyan bőrtápláló olaj-keverékeket alkalmazunk, melyek rugalmassá, puhává, bársonyossá varázsolják a szélsőséges időjá-rásnak kitett bőrödet.
Bármelyik masszázs típust válasz-tod, a bőröd kényeztetése garantált!

Fáradtak az izmaid, sok a mun-kahelyi feszültség, vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz a szürke hétköznapokból?
Készítsd fel testedet és lelkedet a következő időszak kihívásaira! Pihentesd és lazítsd el testedet a kedvenc masszázsoddal!

Tegyél az egészségedért és a jobb közérzetedért, és kap-csolódj ki egy kicsit a hétköz-napi mókuskerékből! Gyere el stúdiónkba és válassz egyet a szolgáltatásaink közül!
A 100%-an bevizsgált tiszta illó-olajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet. Hétvégén zárva tar-tunk. A stúdiónk hétköznap hétfőtől péntekig áll a vendégek rendelkezésére.
Új időpontot telefonos egyezte-tést követően hétköznapokra tu-dok adni. A bejelentkezéstől szá-mítva kb. 1-2 héttel későbbre lehet időpontot foglalni a 0670 9788-664-es számon, hétfőtől péntekig 10-18 óráig.

A nyitvatartás és a masszázs menete a járványhelyzet miatt előírt szabályoknak megfelelően változhat.

Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashatják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtőzik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Légy részese te is a megújulás-nak!
Egész évben érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészzséges életmóddal kapcso-latban a profilon.


Érdemes lájkolni! Stresszoldó masszázs

A stresszoldó masszázs, mint ahogy a neve is mutatja, a feszültségoldásra specializálódott. Civilizációnkban sokak számára nehéz feladat az ellazulás, a relaxáció. A mai felgyorsult, stresszes, kihívásokkal teli életvitel mellett az embereknek különösen oda kell figyelni arra, hogy legyen idő a kikapcsolódásra, pihenésre is. Mindenkinek fontos lenne a stressz kezelését és levezetését megtanulni egy harmonikusabb, könnyebb élet érdekében. Sajnos a stressz jelen társadalmunkban mindennapos, szinte kikerülhetetlen, de nem mindegy, hogy a feszültséget hogyan kezelik az emberek. Elengedhetetlen, hogy a stresszt le lehessen vezetni, ne „raktározódjon” el a szervezetben, mivel számos panaszt és betegséget válthat ki, valamint a közvetlen környezetünkre is rossz hatással van a feszült állapotunk. Számos jele lehet ennek az állapotnak. A kimerültségen, az ok nélküli ingerültségen át a hát- és nyakfájástól a különböző típusú fej- és gyomorfájásokig sokféleképpen megmutatkozhat a nem megfelelően kezelt feszültség. A stressz eredményes kezelésének már rengeteg módja ismert. Személyiségtípustól függ, kinek mi válik be igazán. Az alapos önismeret mellett számos módszer létezik, amivel megszűntethetőek a stressz okozta problémák. Egyik ilyen módszer a masszázs.

A masszázs nem csak az izmokat és a bőrt frissíti fel, hanem az idegrendszerre is jótékony hatással bír. Aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer, ami annyit jelent, hogy a test így könnyebben képes ellensúlyozni a stressz okozta problémákat (pl.: feloldódik az izmok akaratlan feszülése, normalizálódik a szívritmus, helyre áll a keringés és a vérnyomás). A masszázs segít tudatosítani a testnek, hogy hol vannak az önkéntelenül fenntartott feszültségek. Az ember később már a feszültség pillanatában képes felismerni ezt.

A stresszoldó masszázs a frissítő masszázs elemeire épül. Elsődleges célja a feszültségoldás, a nyugtatás, ezért ennél a masszázs típusnál a fogásokat is ehhez a szemponthoz igazítom. Stresszoldásnál a lazító, simító technikák kerülnek előtérbe, az erőteljesebb, gyúró fogásokat alig alkalmazom ennél a kezelésnél.

A masszázs technikai részén kívül külön hangsúlyt fektetek a harmonikus, nyugodt környezet kialakítására is. A masszázst kiegészíti a halk nyugtató zene, a megfelelő stresszoldó illóolajokból összeállított keverékem használata pedig még hatékonyabbá teszi a kezelést. Minden érzékszervünk nyugtató, lazító ingerben részesül a masszázs alatt. Képes lesz az agy és a test is kikapcsolódni a mindennapi pörgésből, az ember egyre jobban képes lesz megtanulni az ellazulást. A kezelés többnyire egy 60 perces teljes testmasszázsból áll, amiből a vállak és a hát kezelésére fordítom a legtöbb időt, ugyanis a stressz ezekre a területekre „rakódik le” a legjobban.

Bárkinek ajánlható, aki úgy érzi, hogy szüksége van az ellazulásra, a nyugalomra, szeretne kilépni egy kicsit a mindennapok mókuskerekéből, és egy kicsit csak önmagával szeretne törődni.