Újdonságok

Egész évben várjuk régi és új vendégeinket szeretettel! 

Bátran ajánljuk stúdiónkat azoknak, aki szívesen kényeztetnék testüket lelküket egy frissítő, pihentető masz-százzsal. A megújulás garantált!
Szolgáltatásainkat bármelyik hónapban igénybe veheted! 

Mindig az aktuális évszak kihí-vásaihoz, a személyes igénye-idhez igazodunk, hogy tested, izmaid mindig azt kapják amire éppen a legnagyobb szükségük van!

Változatos, személyre szabható olajkeverékekkel várunk, ame-lyek védik és ápolják bőrödet az időjárás viszontagságaitól és a mindennapos igénybevétel-től!

Garantáltan teljes testi és lelki feltöl-tődésben lesz részed!
Kellemes meleg helyen és harmo-nikus környezetben biztosítjuk, hogy a masszázs igazán pihentető élménnyé váljon számodra.
Próbáld ki, a regenerálódás és a stresszoldás egész évben legyen fontos része életednek!


Törd meg a hét-köznapok mono-ton rutinját egy relaxáló masz-százzsal! Add meg magadnak a feltöltődés és a kikapcsolódás lehetőségét!


Tested és lelked egyaránt meghálálja a törődést! 

Válaszd ki szolgáltatásaink közül a hozzád legjobban illő masszázst!


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Azóta még össze-tettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsa-imat. Különleges, testtápláló krémekkel, változatos illatokkal, divatos olajkeverékekkel vá-runk, melyek ápolják és puhává varázsolják a bőröd. 


Töltődj fel, válaszd aromate-rápiás masszázsunkat!
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémák-ra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy im-munerősítésre. Gyere, próbáld ki!
Az év bármelyik hónapját is válasz-tod, mindig különleges és változatos olajkeverékekkel várunk, amik védik és ápolják testedet az aktuális időjárás viszontagságaitól.

Télen-nyáron olyan bőrtápláló olaj-keverékeket alkalmazunk, melyek rugalmassá, puhává, bársonyossá varázsolják a szélsőséges időjá-rásnak kitett bőrödet.
Bármelyik masszázs típust válasz-tod, a bőröd kényeztetése garantált!

Fáradtak az izmaid, sok a mun-kahelyi feszültség, vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz a szürke hétköznapokból?
Készítsd fel testedet és lelkedet a következő időszak kihívásaira! Pihentesd és lazítsd el testedet a kedvenc masszázsoddal!

Tegyél az egészségedért és a jobb közérzetedért, és kap-csolódj ki egy kicsit a hétköz-napi mókuskerékből! Gyere el stúdiónkba és válassz egyet a szolgáltatásaink közül!
A 100%-an bevizsgált tiszta illó-olajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet. Hétvégén zárva tar-tunk. A stúdiónk hétköznap hétfőtől péntekig áll a vendégek rendelkezésére.
Új időpontot telefonos egyezte-tést követően hétköznapokra tu-dok adni. A bejelentkezéstől szá-mítva kb. 1-2 héttel későbbre lehet időpontot foglalni a 0670 9788-664-es számon, hétfőtől péntekig 10-18 óráig.

A nyitvatartás és a masszázs menete a járványhelyzet miatt előírt szabályoknak megfelelően változhat.

Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashatják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtőzik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Légy részese te is a megújulás-nak!
Egész évben érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészzséges életmóddal kapcso-latban a profilon.


Érdemes lájkolni! Mézes masszázs

A méz alkalmazása már sok évszázaddal ezelőtt elterjedt a gyógyászatban, hiszen a méz gyógyító ereje régóta közismert. Ezt a gyógyító hatást használjuk ki a mézes masszázs alkalmazásánál, ahol ötvöződik a méz és az érintés gyógyító ereje.
A méz különlegességét a benne lévő magas cukor-, enzim-, vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönheti. Ezen jótékony anyagok hatására a bőr fiatalabb, puhább, simább, feszesebb lesz, gyakorlatilag a kezelt bőrfelület egészségesebbé válik. A méz segít szabályozni és visszaállítani a test energiaáramlását, egészséges egyensúlyát, vitamin - és ásványi anyag tartalma bejut a bőrön keresztül a szervezetbe, a felesleges méreganyagokat pedig a bőrön keresztül kijuttatja, kiváló méregtelenítő.
A kezelések leggyakrabban a háton történnek. A mézet egyedi, erre a célra kifejlesztett mozdulattal dolgozzuk be a testbe úgy, hogy miután a méz felkerül a bőrre, a masszőr a kezét rányomja az adott bőrfelületre, majd a kéz megemelésével és a méz közvetítésével a bőrt is elemeli, így a mozdulatok folyamatos ismétlésével kialakul egy vákuumhatás. Ezáltal az apróbb hajszálerek kitágulnak, fokozódik a vérbőség, a bőr pórusai kitágulnak, így bejuthatnak a mézben lévő fontos hatóanyagok. Ezek a bőr alatti szöveteket méregtelenítik, és a vákuumhatás segítségével kiszívódik a bőrben felhalmozott salakanyag.
A méz többszöri felvitele után a kezelés egy olajos lazító hátmasszázzsal fejeződik be, ennek és az alapos letörlésnek köszönhetően a méz maradéktalanul eltávolodik a kezelt testfelületről. Az egész folyamat kb. 60 percet vesz igénybe. A masszázs natúr mézzel történik, allergia esetén nem alkalmazható.
Különösen javasolt erős dohányosoknak méregtelenítő kúra formájában, valamint reumatikus betegségeknél, visszatérő fertőzéseknél és nagyon merev, kemény izmok kilazításánál.
A mézes masszázs különösen javasolt:

  • dohányosoknak méregtelenítő kúra formájában, 
  • reumatikus betegségek, 
  • gerincbántalmak, 
  • nyak-, váll- és hátfájdalmak,
  • migrén, 
  • visszatérő fertőzések, 
  • depresszió esetén. 

A masszázs natúr mézzel történik. Allergia esetén nem alkalmazható a masszázs!