Újdonságok

Egész évben várjuk régi és új vendégeinket szeretettel! 

Bátran ajánljuk stúdiónkat azoknak, aki szívesen kényeztetnék testüket lelküket egy frissítő, pihentető masz-százzsal. A megújulás garantált!
Szolgáltatásainkat bármelyik hónapban igénybe veheted! 

Mindig az aktuális évszak kihí-vásaihoz, a személyes igénye-idhez igazodunk, hogy tested, izmaid mindig azt kapják amire éppen a legnagyobb szükségük van!

Változatos, személyre szabható olajkeverékekkel várunk, ame-lyek védik és ápolják bőrödet az időjárás viszontagságaitól és a mindennapos igénybevétel-től!

Garantáltan teljes testi és lelki feltöl-tődésben lesz részed!
Kellemes meleg helyen és harmo-nikus környezetben biztosítjuk, hogy a masszázs igazán pihentető élménnyé váljon számodra.
Próbáld ki, a regenerálódás és a stresszoldás egész évben legyen fontos része életednek!


Törd meg a hét-köznapok mono-ton rutinját egy relaxáló masz-százzsal! Add meg magadnak a feltöltődés és a kikapcsolódás lehetőségét!


Tested és lelked egyaránt meghálálja a törődést! 

Válaszd ki szolgáltatásaink közül a hozzád legjobban illő masszázst!


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Azóta még össze-tettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsa-imat. Különleges, testtápláló krémekkel, változatos illatokkal, divatos olajkeverékekkel vá-runk, melyek ápolják és puhává varázsolják a bőröd. 


Töltődj fel, válaszd aromate-rápiás masszázsunkat!
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémák-ra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy im-munerősítésre. Gyere, próbáld ki!
Az év bármelyik hónapját is válasz-tod, mindig különleges és változatos olajkeverékekkel várunk, amik védik és ápolják testedet az aktuális időjárás viszontagságaitól.

Télen-nyáron olyan bőrtápláló olaj-keverékeket alkalmazunk, melyek rugalmassá, puhává, bársonyossá varázsolják a szélsőséges időjá-rásnak kitett bőrödet.
Bármelyik masszázs típust válasz-tod, a bőröd kényeztetése garantált!

Fáradtak az izmaid, sok a mun-kahelyi feszültség, vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz a szürke hétköznapokból?
Készítsd fel testedet és lelkedet a következő időszak kihívásaira! Pihentesd és lazítsd el testedet a kedvenc masszázsoddal!

Tegyél az egészségedért és a jobb közérzetedért, és kap-csolódj ki egy kicsit a hétköz-napi mókuskerékből! Gyere el stúdiónkba és válassz egyet a szolgáltatásaink közül!
A 100%-an bevizsgált tiszta illó-olajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet. Hétvégén zárva tar-tunk. A stúdiónk hétköznap hétfőtől péntekig áll a vendégek rendelkezésére.
Új időpontot telefonos egyezte-tést követően hétköznapokra tu-dok adni. A bejelentkezéstől szá-mítva kb. 1-2 héttel későbbre lehet időpontot foglalni a 0670 9788-664-es számon, hétfőtől péntekig 10-18 óráig.

A nyitvatartás és a masszázs menete a járványhelyzet miatt előírt szabályoknak megfelelően változhat.

Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashatják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtőzik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Légy részese te is a megújulás-nak!
Egész évben érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészzséges életmóddal kapcso-latban a profilon.


Érdemes lájkolni! Talpmasszázs

Kínai, egyiptomi, inka gyógyítók is alkalmazták már a talpmasszázst, mint lehetséges gyógymódot.


A testen vannak különböző helyek, amik kezelésével az egész szervezetre hatást lehet gyakorolni. Ilyen a fül, a kéz és a talp. A talp központi kapcsolóhelyet jelent, ahonnan a test bármely pontjában távolhatásokat lehet kiváltani. A talppontok nyomásával különböző ingerek terjednek szét a testben, így hatást gyakorolhatunk a test, a szervezet más helyeire is. Ezzel a technikával akár fel lehet mérni azt is, hogy milyen egészségügyi állapotban van a kezelt személy, hol van esetleg probléma. Az egész szervezet működésére szabályozó, kiegyenlítő, harmonizáló hatással van egy alapos talpmasszázs. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra alkalmas, ezenkívül kiváló fájdalomcsillapító, valamint oldja a testi-, lelki feszültséget. A kezelő a talpon kitapintható elváltozásokból, lerakódásokból tudja kikövetkeztetni, hogy melyik szervvel lehet a gond. A pontok érzékenyek, fájdalmasak lehetnek, ha nem megfelelően működnek a kapcsolódó szervek. Az orvosi diagnózist nem helyettesíti a pontok érzékenységéből levont következtetés, de rávilágíthat a szervezet gyengébb területeire, amivel így tudatosabban lehet foglalkozni. Az érzékeny pontok gyakran csak energiahiányt vagy alulműködést jeleznek, nem biztos, hogy azonnal súlyos betegségre kell gondolni.

Vendégeim nálam a thai talpmasszázst vehetik igénybe, mely néhány szempontból eltér a hagyományos, kizárólag a reflexpontokra irányuló talpmasszázstól. Bár a reflexpontok ingerlésének mechanizmusa itt is alapvető, de az alkalmazott technika eltérő, nem csak a talpra koncentrál. Már a masszázs nevéből is lehet sejteni, hogy itt nem csak a talp masszírozásáról van szó, hanem a kezelés kiegészül a lábfej, a boka, a vádli és a térd átmasszírozásával is. A fogások annyiban térnek el a hagyományos talpmasszázstól, hogy nem csak a reflexpontok nyomását alkalmazza, hanem különböző fogástechnikákkal átdolgozza az egész lábat is. Különlegessége, hogy a masszázs során egy speciális pálcika segítségével fokozhatjuk a fogások erősségét, így ingerelni lehet a talp belsőbb rétegeiben lévő pontokat is.

A masszázs célja a feszültség csökkentése és a szervezet regenerálása. Megfelelően végezve, a masszírozás ingerületeket küld a test különböző szervei felé, ebben áll gyógyító, relaxáló hatása.
Hatása:

 • A láb központi kapcsolóhelyet jelent, ahonnan az egész emberi szervezetben távolhatásokat lehet kiváltani.
 • Az aktív zónák ingerlésével a testünkben áramló életenergiára hatunk. Az energiatorlódást vagy energiahiányt egyensúlyba hozhatjuk. 
 • Az egész szervezet működésére szabályozó, kiegyenlítő, harmonizáló hatással van 
 • A szervezet öngyógyító erőit beindítjuk
 • Serkentjük a vérkeringést – a sejtanyagcsere felgyorsul, ezáltal a méreganyagok, salakanyagok könnyebben kiválasztódnak.
 • Serkentjük a nyirokkeringést, így javul az immunrendszer erőssége
 • Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését. 
 • Fájdalom csillapító hatású. -Lazító, testi – lelki feszültséget oldó hatású. 
 • A lábfej bőrében található érzőideg végződések ingerlésével idegrendszeri távolhatásokat érhetünk el. 
 • A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas. 
 • Lelki problémákban is segítséget nyújthat