Újdonságok

Egész évben várjuk régi és új vendégeinket szeretettel! 

Bátran ajánljuk stúdiónkat azoknak, aki szívesen kényeztetnék testüket lelküket egy frissítő, pihentető masz-százzsal. A megújulás garantált!
Szolgáltatásainkat bármelyik hónapban igénybe veheted! 

Mindig az aktuális évszak kihí-vásaihoz, a személyes igénye-idhez igazodunk, hogy tested, izmaid mindig azt kapják amire éppen a legnagyobb szükségük van!

Változatos, személyre szabható olajkeverékekkel várunk, ame-lyek védik és ápolják bőrödet az időjárás viszontagságaitól és a mindennapos igénybevétel-től!

Garantáltan teljes testi és lelki feltöl-tődésben lesz részed!
Kellemes meleg helyen és harmo-nikus környezetben biztosítjuk, hogy a masszázs igazán pihentető élménnyé váljon számodra.
Próbáld ki, a regenerálódás és a stresszoldás egész évben legyen fontos része életednek!


Törd meg a hét-köznapok mono-ton rutinját egy relaxáló masz-százzsal! Add meg magadnak a feltöltődés és a kikapcsolódás lehetőségét!


Tested és lelked egyaránt meghálálja a törődést! 

Válaszd ki szolgáltatásaink közül a hozzád legjobban illő masszázst!


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Azóta még össze-tettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsa-imat. Különleges, testtápláló krémekkel, változatos illatokkal, divatos olajkeverékekkel vá-runk, melyek ápolják és puhává varázsolják a bőröd. 


Töltődj fel, válaszd aromate-rápiás masszázsunkat!
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémák-ra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy im-munerősítésre. Gyere, próbáld ki!
Az év bármelyik hónapját is válasz-tod, mindig különleges és változatos olajkeverékekkel várunk, amik védik és ápolják testedet az aktuális időjárás viszontagságaitól.

Télen-nyáron olyan bőrtápláló olaj-keverékeket alkalmazunk, melyek rugalmassá, puhává, bársonyossá varázsolják a szélsőséges időjá-rásnak kitett bőrödet.
Bármelyik masszázs típust válasz-tod, a bőröd kényeztetése garantált!

Fáradtak az izmaid, sok a mun-kahelyi feszültség, vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz a szürke hétköznapokból?
Készítsd fel testedet és lelkedet a következő időszak kihívásaira! Pihentesd és lazítsd el testedet a kedvenc masszázsoddal!

Tegyél az egészségedért és a jobb közérzetedért, és kap-csolódj ki egy kicsit a hétköz-napi mókuskerékből! Gyere el stúdiónkba és válassz egyet a szolgáltatásaink közül!
A 100%-an bevizsgált tiszta illó-olajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet. Hétvégén zárva tar-tunk. A stúdiónk hétköznap hétfőtől péntekig áll a vendégek rendelkezésére.
Új időpontot telefonos egyezte-tést követően hétköznapokra tu-dok adni. A bejelentkezéstől szá-mítva kb. 1-2 héttel későbbre lehet időpontot foglalni a 0670 9788-664-es számon, hétfőtől péntekig 10-18 óráig.

A nyitvatartás és a masszázs menete a járványhelyzet miatt előírt szabályoknak megfelelően változhat.

Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashatják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtőzik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Légy részese te is a megújulás-nak!
Egész évben érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészzséges életmóddal kapcso-latban a profilon.


Érdemes lájkolni! Gyógy- és frissító masszázs

A gyógymasszázs és a frissítő masszázs szorosan összekapcsolódik, ezért itt párhuzamosan mutatnám be a kettőt. Ezek a legelterjedtebb, legismertebb masszázstípusok Európában. A gyógymasszázs és a frissítő masszázs a nyugati masszázsterápiákhoz tartozik, és elsősorban az ember fizikai testére hatnak. Természetesen van stresszoldó hatásuk is, ami a lélek számára frissítő élmény, de nem ezzel a céllal hozták létre. Hatékonyságuk abban rejlik, hogy a különböző fogásoknak köszönhetően erősen átdolgozzák a fáradt, beteg vagy éppen gyengébb állapotban lévő izomzatot. Az élénkülő vérkeringésben és a sejtek anyagcsere folyamataiban beálló javulásnak köszönhetően az izomfájdalmak enyhülnek, a görcsös izmok kilazulnak és felfrissülnek. A testérzet könnyebbé, lazábbá, kipihentebbé válik.


A két masszázstípus közötti különbség az, hogy a gyógymasszázs a frissítő masszázs fogásai mellett célirányos technikával és kimozgatással egészül ki. Ennek köszönhetően szokták ezt a kezelést kórházakban is – orvosi javaslatra – alkalmazni. Komolyabb, súlyosabb sérülések, betegségek után ez egy kiváló lehetőség arra, hogy az érintett testrész gyorsabban felépüljön. Kiegészítő terápiaként nagyon ajánlott a gyorsabb gyógyulás érdekében.

A frissítő masszázs is nagyon hatékony módszer, általában az orvosi ellátást még nem igénylő kisebb problémák esetében szokták alkalmazni, amikor nincs szükség gyógymasszázsra, orvosi véleményre, kivizsgálásra. Leggyakrabban sport, munka, vagy egyéb tevékenység után bekövetkezett izomlázra, izomgörcsre, izomfájdalomra, izommerevségre, vagy egyszerűen csak izomgyengeségre, izomfáradtságra ajánlott. Napjainkban mindenki nagyon sok időt tölt a munkahelyén, ahol álló vagy ülő munkát végez. Sokat ül a számítógép előtt, vagy éppen a volán mögött. Így a hétköznapok során izomzatunk sok természetellenes terhelésnek, vagy éppen az igénybevétel hiányának van kitéve. Rendszeres masszázs alkalmazásával a rendellenes terhelés, illetve a mozgáshiány okozta károk helyrehozhatók, megelőzhetők. A mai életvitel mellett szerintem szinte mindenkinek ajánlott lenne – a rendszeres mozgás és a helyes táplálkozás mellett – havonta 1-2 alkalommal valamilyen, a testet átdolgozó, lelket „ápoló”, módszert igénybe venni.

Tehát a kezelés során vagy az egész testet, vagy az adott, problémás testrészt masszírozom át. A teljes testmasszázs – megbeszélés alapján – általában 60 vagy 90 perc időtartamú lehet. Ez függ a kezelt személy fizikai adottságaitól és a probléma fokától. A masszázs során a talpat, a vádlit, a combot, a hátat, a nyakat és a karokat masszírozom. A problémásabb testrészek kapják a hangsúlyosabb kezelést, ami vagy a masszázs előtti személyes beszélgetésből derül ki, vagy munka közben, amikor az izmok állapotán érzem, hol kell többet időznöm.

Részmasszázsnál csak egy adott testrész átdolgozása történik meg, a kezelés időtartama 30 és 60 perc között változhat. A hátat mint testrészt külön kiemelném a masszázs szempontjából, hiszen a gerinc és a hátizmok adják meg az egész test tartását, így egészsége jelentősen befolyásolja a mindennapjainkat. A hát és a derék rendellenessége sok nehézséget okozhat, ezért fontos a karbantartása. Ez az a testrészünk, ami – a jelenlegi civilizációban – szinte minden embernél különösen meg van terhelve. A rendszeres időközönként elvégzett, teljes körű hátmasszázst, ami a nyakat és a derekat is átdolgozza, nagyon meg tudja hálálni a testünk. Nem fog fájni pár óra ülés után, ellenállóbb lesz a terhelésre, eltűnnek az izomfeszültségek és még hajlékonyabb is lehet.

Ha az embernek nem egy konkrét problémája van egy pontosan behatárolható helyen, vagy nem kizárólag a háta fáj, akkor célravezetőbb és eredményesebb a teljes testmasszázst választani.

Az emberi test, az emberi szervezet egy nagy összefüggő rendszer, melyben minden hatással van mindenre, minden sejt kommunikál a másikkal, így a masszázs által keltett ingerek hatására a gyógyító folyamatok gyorsabban beindulnak.

A kezelés masszázságyon történik különböző olajok, vagy krémek felhasználásával. A kezelt személy először a hátán, majd a hasán fekszik, természetesen, ha ez valami miatt nem kivitelezhető, akkor ülve is megoldható a kezelés.