Újdonságok

Egész évben várjuk régi és új vendégeinket szeretettel! 

Bátran ajánljuk stúdiónkat azoknak, aki szívesen kényeztetnék testüket lelküket egy frissítő, pihentető masz-százzsal. A megújulás garantált!
Szolgáltatásainkat bármelyik hónapban igénybe veheted! 

Mindig az aktuális évszak kihí-vásaihoz, a személyes igénye-idhez igazodunk, hogy tested, izmaid mindig azt kapják amire éppen a legnagyobb szükségük van!

Változatos, személyre szabható olajkeverékekkel várunk, ame-lyek védik és ápolják bőrödet az időjárás viszontagságaitól és a mindennapos igénybevétel-től!

Garantáltan teljes testi és lelki feltöl-tődésben lesz részed!
Kellemes meleg helyen és harmo-nikus környezetben biztosítjuk, hogy a masszázs igazán pihentető élménnyé váljon számodra.
Próbáld ki, a regenerálódás és a stresszoldás egész évben legyen fontos része életednek!


Törd meg a hét-köznapok mono-ton rutinját egy relaxáló masz-százzsal! Add meg magadnak a feltöltődés és a kikapcsolódás lehetőségét!


Tested és lelked egyaránt meghálálja a törődést! 

Válaszd ki szolgáltatásaink közül a hozzád legjobban illő masszázst!


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Azóta még össze-tettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsa-imat. Különleges, testtápláló krémekkel, változatos illatokkal, divatos olajkeverékekkel vá-runk, melyek ápolják és puhává varázsolják a bőröd. 


Töltődj fel, válaszd aromate-rápiás masszázsunkat!
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémák-ra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy im-munerősítésre. Gyere, próbáld ki!
Az év bármelyik hónapját is válasz-tod, mindig különleges és változatos olajkeverékekkel várunk, amik védik és ápolják testedet az aktuális időjárás viszontagságaitól.

Télen-nyáron olyan bőrtápláló olaj-keverékeket alkalmazunk, melyek rugalmassá, puhává, bársonyossá varázsolják a szélsőséges időjá-rásnak kitett bőrödet.
Bármelyik masszázs típust válasz-tod, a bőröd kényeztetése garantált!

Fáradtak az izmaid, sok a mun-kahelyi feszültség, vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz a szürke hétköznapokból?
Készítsd fel testedet és lelkedet a következő időszak kihívásaira! Pihentesd és lazítsd el testedet a kedvenc masszázsoddal!

Tegyél az egészségedért és a jobb közérzetedért, és kap-csolódj ki egy kicsit a hétköz-napi mókuskerékből! Gyere el stúdiónkba és válassz egyet a szolgáltatásaink közül!
A 100%-an bevizsgált tiszta illó-olajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet. Hétvégén zárva tar-tunk. A stúdiónk hétköznap hétfőtől péntekig áll a vendégek rendelkezésére.
Új időpontot telefonos egyezte-tést követően hétköznapokra tu-dok adni. A bejelentkezéstől szá-mítva kb. 1-2 héttel későbbre lehet időpontot foglalni a 0670 9788-664-es számon, hétfőtől péntekig 10-18 óráig.

A nyitvatartás és a masszázs menete a járványhelyzet miatt előírt szabályoknak megfelelően változhat.

Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashatják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtőzik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Légy részese te is a megújulás-nak!
Egész évben érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészzséges életmóddal kapcso-latban a profilon.


Érdemes lájkolni! Lávaköves masszázs

A masszázs és a kövek gyógyító hatása nagyon régóta ismert. A lávaköves masszázs ötvözi az érintés és a kövek adta lehetőségeket. A kézzel történő masszírozás mellett meleg köveket is használok, ami még hatékonyabbá teszi a kezelést.

Általában az emberek nagy többsége valamilyen szinten vonzódik a kövekhez, ásványokhoz. Ha másra nem is, de a gyerekkori „kőgyűjtős” időszakra sokan vissza tudnak emlékezni. A kövek mindig is hatással voltak az emberiségre.
A lávakövek különlegessége az, hogy forró vízben történő felmelegítés után sokáig megtartják a hőt, így fűtik a testet, sokáig biztosítva ezzel a meleget. Vulkáni üledékes kőzetből származó köveket használok, melyek különböző méretűek, és sima, lapos, kerek formára vannak csiszolva. A masszázs során ezeket a fekete bazaltköveket helyezem a testre (min. 40-50 db), melyeket előtte 50-60 fokosra melegítek fel. A masszázs során mindig a vendég bőrtípusához és meleg tűrő képességéhez alkalmazkodva alakítom ki a kövek hőmérsékletét. Első lépésben olajat viszek fel a testre és átmasszírozza az adott testrészt, majd a meleg kövekkel is átdolgozom az érintett felületet. A kisebb kövekkel óvatosan átmasszírozom a testet, izmokat nyomok, vagy az izmok mentén csúsztatom őket. Ezek után a köveket a különböző akupunktúrás pontokon, a testen hagyom, és áttérek a következő testrészre. Ezt a folyamatot egymás után, testrészenként végzem, így a masszázs végére az egész testet, különböző speciális pontokon, meleg kövek borítják, amik egyszerre fejtik ki hatásukat. A hő hatására az olajba kevert illóolajok a bőr mélyebb rétegeibe is képesek bejutni, így az aromaterápiás hatás is jobban érvényesül. Ez egy teljes testmasszázs, így a lábujjaktól az arcig mindenhova kerül kő. Nagy hangsúlyt kap a hát, a gerinc környéke és a végtagok. Két részből áll a kezelés, először hason fekszik a kezelt személy, majd megfordul és háton fejeződik be a masszázs.
A masszázs remekül oldja a feszültségeket, a meleg hatására biztonság és nyugalom érzése járja át a testet. Ajánlott azoknak az embereknek, akik ki szeretnének lépni a stresszes hétköznapokból, és le szeretnék nyugtatni az állandó problémákkal küzdő elméjüket. Segít az izmok ellazításában, feloldja az izommerevségeket, csillapítja az izomfájdalmakat, felmelegíti a testet. A fizikai közérzet javul, eltűnnek a negatív blokkok, helyreáll az energiaáramlás a testben.

A relaxációs zenékkel és nyugodt környezetben biztosított masszázs mindenkinek ajánlott, aki szeretné testét-lelkét harmonizálni, valamint pihenésre és egy igazi nyugodt, lazító kikapcsolódásra vágyik. Ez a kezelés inkább relaxáló, mint frissítő hatású. A föld elemhez köthető masszázs, ami segít a nyugodt és biztonságos érzet kialakításában.